Prijavi se na bilten

Prijavi se na bilten Stellantis Communications i budi u toku na svim vestima.

24 Jul 2020

Mopar® obezbedio još više elektrifikacije za dolazak modela Jeep® Renegade 4xe i Compass 4xe na tržište

Mopar, brend kompanije FCA sa više od 80 godina tradicije, saputnik je brendu Jeep® na njegovom putovanju u budućnost povezanosti, elektrifikacije, zabavne vožnje i ekoloških tehnologija sa velikim izborom usluga i specifičnih dodataka.

Mopar® obezbedio još više elektrifikacije za dolazak modela Jeep® Renegade 4xe i Compass 4xe na tržište

Mopar, brend kompanije FCA sa više od 80 godina tradicije, saputnik je brendu Jeep® na njegovom putovanju u budućnost povezanosti, elektrifikacije, zabavne vožnje i ekoloških tehnologija sa velikim izborom usluga i specifičnih dodataka.

 

Renegade 4xe i Compass 4xe su novi plug-in hibridni električni modeli brenda Jeep® za region EMEA (Evropa, Bliski istok i Afrika). Prave se u Italiji i predstavljaju pionire „zelene“ evolucije brenda. Sa novim plug-in hibridnim električnim vozilima, budućnost brenda Jeep je povezana, elektrifikovana, zabavna za vožnju i opremljena tehnologijama za dobrobit okoline. Mopar® će biti uz njega za ovaj ključni tehnološki i kulturološki razvoj. Sa preko 80 godina tradicije, misija brenda Mopar je da poboljša i unapredi iskustvo vožnje za klijente kompanije FCA, pružanjem tehničkih usluga i podrške za sve njihove potrebe u vezi performansi, bezbednosti i prilagođavanja. Svi ovi vrhunski proizvodi savršeno odgovaraju tehničkim i stilskim karakteristikama različitih modela, omogućavajući potpunu prilagodljivost. Ovaj rezultat je postignut jer se svaki dodatak razvija u direktnoj saradnji sa inženjerskom platformom svakog vozila i, konkretnije, svakog Jeep terenca.

 

Jeep autentična dodatna oprema koju je izradio Mopar i delovi za Jeep performanse (Jeep Performance parts)

Jeep Renegade i Compass 4xe se mogu prilagođavati širokim izborom Jeep autentične dodatne opreme (Authentic Accessories) koju je izradio Mopar® i Jeep Performance delova. Ukupno će biti dostupno preko 100 dodataka, a svaki je dizajniran da unapredi dvojnu gradsku i terensku ličnost novih 4xe modela.

 

Oni uključuju Mopar 4xe paket koji objedinjuje izbor dodataka koji su dizajnirani da unaprede „električnu“ prirodu 4xe vozila. Među njima su „Blue“ stilski ukrasi na haubi i kućištima retrovizora, istovetni prsten oko kultne maske hladnjaka sa sedam proreza i namenske patosnice premijum kvaliteta. Ovaj paket će biti dostupan u Jeep salonima i na onlajn prodavnici brenda Mopar ove jeseni.

 

Opcije za punjenje

Punjenje novih modela Renegade i Compass 4xe je jednostavno i prilagođeno za korisnike, a Mopar® takođe radi zajedno sa brendom Jeep i da pruži rešenja za punjenje. Oba modela nude nesmetanu integraciju između pametnog telefona i Uconnect sistema sa 8,4-inčnim ekranom osetljivim na dodir, kako bi se omogućilo upravljanje punjenjem u skladu sa zahtevima i stilom života kupca, direktno iz vozila ili daljinski, putem aplikacije.

Električnu jedinicu na zadnjoj osovini pokreće baterija koja se može puniti ili dok vozite (putem „e-coasting“ režima, koji puni bateriju korišćenjem negativnog obrtnog momenta kočnice motora) ili putem utičnice: kod kuće, sa kućnom utičnicom i s obezbeđenim kablom, ili na javnom mestu za punjenje, korišćenjem određenog „Mode 3“ kabla (standardni ili opcioni u zavisnosti od tržišta). Uređaj easyWallbox je dostupan za priključivanje na običnu kućnu utičnicu radi punjenja. Dizajniran je da optimizuje vreme punjenja i pruža bezbedno, dodatno, zgodno rešenje kod kuće. Sistem je razvijen od strane kompanije ENGIE EPS ekskluzivno za brend Mopar® kako bi se poklopio sa izlaskom 4xe modela na tržište. Ovo je jednostavno, pristupačno „plug&play“ rešenje kojim se lako može upravljati putem Bluetooth-a, omogućavajući punjenje modela Renegade ili Compass 4xe kod kuće sa snagom punjenja do 2,3 kW za manje od 5 sati (vreme može varirati u zavisnosti od postojećeg električnog sistema), bez potrebe za bilo kakvom intervencijom obučenog osoblja. Štaviše, uređaj easyWallbox se može unaprediti na verziju od 7,4 kW, omogućavajući punjenje do maksimuma kod kuće za manje od dva sata (100 minuta). Ponuda za punjenje kod kuće takođe uključuje uređaj Connected Wallbox, koji se može kontrolisati daljinski putem My Uconnect aplikacije i ima dve snage punjenja (3,7 kW i 7,4 kW). Njegove glavne prednosti uključuju daljinsku podršku i mogućnost kontrolisanja i praćenja istorije punjenja korišćenjem autentifikacije tokom jedne sesije, uz karticu koja dolazi sa uređajem Wallbox.

 

 

 

Torino, 22. jul 2020.

Ostali sadržaji

Jeep® Compass 4xe

Jeep® Compass 4xe

Jeep® Renegade 4xe

Jeep® Renegade 4xe

Prijavi se na bilten.

PRIJAVI SE SADA