Prijavi se na bilten

Prijavi se na bilten Stellantis Communications i budi u toku na svim vestima.

22 Nov 2021

Novembar 2021. godine, Beograd. – Mopar tim kompanije FCA Srbija organizuje besplatnu zimsku proveru za sva vozila FCA grupacije: Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, Jeep, Chrysler, Dodge, Abarth i poziva vlasnike da je iskoriste do 31.12.2021. godine.

05 Apr 2021

Jeep® Magneto: Jeep Wrangler BEV koncept predstavlja održivu, tihu, silu koja se penje po stenovitom terenu

19 Nov 2020

Počinje velika akcija - Winter check up - za sve vlasnike vozila FCA Grupe 

03 Nov 2020

Mopar® tim u SAD osmislio je potpuno nov koncept zasnovan na modelu Gladiator za virtuelno izdanje SEMA Sajma, koji se održava od 2. do 6. novembra 2020.

24 Jul 2020

Mopar, brend kompanije FCA sa više od 80 godina tradicije, saputnik je brendu Jeep® na njegovom putovanju u budućnost povezanosti, elektrifikacije, zabavne vožnje i ekoloških tehnologija sa velikim izborom usluga i specifičnih dodataka.

18 Dec 2019

New entity will have the leadership, resources and scale to be at the forefront of a new era of sustainable mobility

19 Oct 2017

Nova Facebook stranica brenda Mopar za područje Evrope, Bliskog istoka i Afrike, virtuelno mesto na kom poštovaoci ovog brenda mogu da se okupe pod znakom autentičnih zajedničkih vrednosti kao što su poverenje, posvećenost, inovativnost i održivost, kreće sa radom. Ove vrednosti predstavljaju osnovu projekta pokrenutog na najpoznatijoj društvenoj platformi na svetu. Treba napomenuti i da Facebook stranica brenda Mopar® već ima preko milion i sto hiljada aktivnih pratilaca.

Prijavi se na bilten.

PRIJAVI SE SADA