Prijavi se na bilten

Prijavi se na bilten Stellantis Communications i budi u toku na svim vestima.

29 Jun 2021

  • Fiat Professional predstavio novi Ducato medijima. Novi model je predstavljen na veb-konferenciji u okviru turneje koje predvodi Kristina Bauerman, kuvarica prestižnog restorana u Rimu sa Mišelinovom zvezdicom, koja predstavlja sve profesionalce koji već više godina prepoznaju Ducato kao idealno vozilo za svaku misiju.

17 Feb 2021

Najprodavaniji model brenda Fiat Professional, predstavljen 1981. godine, dobio je bitno priznanje 2020. godine: prema podacima kompanije Dataforce, najprodavanije je komercijalno vozilo - svih segmenata - na evropskom tržištu prvi put u 40 godina.

28 Jul 2020

  • Model Fiat Professional Ducato kreiran je i kao kamper koji nudi jedinstvene karakteristike kada je reč o komforu, motoru, menjačau i bezbednosti.
  • Odmor unutar najprodavanijeg Fiat Professional modela, lidera u sektoru kampera, idealan je izbor za kombinovanje avanture i slobode sa bezbednošću i bezbrižnošću unutar svoja četiri zida.

15 Jul 2020

Partnerstvo koje karakterišu održivost i inovacije, koje doprinosi ponovnom pokretanju privrede u Italiji, u sektoru – transporta – koje je duboko u srži transformacija koje menjaju svet mobilnosti. U ovom kontekstu, kompanija Fiat Chrysler Automobiles i Arcese Group – vodeća kompanija u sektoru logistike i međunarodnog transporta – potpisali su sporazum po kome će Arcese moći da koristi prototip novog modela E-Ducato pre njegove pojave na tržištu, prvi „potpuno električni“ model brenda Fiat Professional, dizajniran „za prvu i poslednju milju“ u drumskom saobraćaju.

15 Jul 2020

Grupa Fiat Chrysler Automobiles  i kompanija Mercitalia Logistics (deo FS Italiane Group, italijanske državne železnice) potpisali su sporazum o saradnji, pre masovne proizvodnje, kako bi koristili prototip novog modela E-Ducato - potpunu električnu verziju modela brenda Fiat Professional - za drumski prevoz prvog i poslednjeg kilometra u okviru FAST (brze) usluge prevoza tereta kompanije Mercitalia Logistics. „Prvi i poslednji kilometar“ podrazumeva prevoz robe od fabrike do isporuke železničkom teretnom prevozniku, i od prijemnih čvorišta železničkog prevoznika do krajnjeg odredišta, tj. distribuciju male/srednje količine direktno klijentu.

21 Jan 2020

Ducato je dobitnik još jednog međunarodnog priznanja, pored mnogih koje je osvojio do sad. Trinaestu godinu zaredom izabran je za „Najbolju osnovu za kamp vozila u 2020. godini", pored priznatih rivala. Ovu prestižnu nagradu dodeljuju čitaoci nemačkog specijalizovanog magazina „Promobil", koji već više od 25 godina predstavlja najvažniju referentnu tačku za trendove u segmentu kamp vozila.

18 Dec 2019

New entity will have the leadership, resources and scale to be at the forefront of a new era of sustainable mobility

01 Jul 2019

Predstavljen prvi elektični model brenda FIAT Professional, koji će doći u FIAT i FIAT Professional salone tokom 2020. godine

27 Jun 2019

• Ducato MY2020, najprodavanije vozilo koje se transformisalo da izađe u susret najbolje svim profesionalnim potrebama, biće dostupan za naručivanje kod svih distributera Fiat i Fiat Professional modela uskoro.

17 Sep 2018

Fiat Professional je u Hanoveru predstavio osam vozila koja čine njegovu veliku, dobro osmišljenu porodicu, koja pokriva svaki radni zadatak zahvaljujući neprevaziđenoj svestranosti po pitanju opreme. Dakle ovo je zaokružena ponuda, sa idealnim rešenjem za svaki zadatak koji podrazumeva transport putnika ili robe jer su pokriveni svi segmenti, od kombija na bazi automobila do velikih kombija i pikapa, sa svim vrstama karoserije, sa različitim dimenzijama i zapreminama tovarnog prostora, a da ne pominjemo kompletan izbor međuosovinskih rastojanja, širina i visina, kao i visoko-efikasne motore koji koriste različita pogonska goriva (benzin, dizel, TNG i metan).

16 Mar 2018

Već treću godinu za redom, brend dostavnih vozila FCA grupe zvanični je sponzor Svetskog šampionata u motokrosu FIM MXGP koji je sada u Evropi nakon starta u Argentini. Branilac titule Toni Kairoli (Tony Cairoli) ima ulogu ambasadora brenda – devetostruki svetski šampion jeste sve ono što čini ambiciju brenda koji se brzo razvija

16 May 2017

Isporukom Fiat Ducato-a Furgon i Fiat Doblo Cargo-a započeta je zvanična saradnja sa kompanijom „Royal Express“ koja se bavi prijemom, prenosom i dostavom paketnih pošiljaka na teritoriji Republike Srbije po principu „od vrata do vrata“, ili „danas za sutra“.

24 Feb 2017

Svetski FIM MXGP motokros šampionat ponovo počinje i drugu godinu za redom, brend Fiat Professional će biti zvanični sponzor takmičenja. Partnerstvo je zasnovano na zajedničkim vrednostima, a to su: entuzijazam, odlučnost i nesebičnost i iz tog razloga je Toni Kairoli izabran za ambasadora brenda.

14 Feb 2017

Isporukom prva dva vozila FIAT DUCATO minibusa za prevoz 15 osoba + 1 (vozač) na CNG iliti pogonom na metan, u Nikom autu u Kragujevcu započeta je saradnja sa kompanijom “Visokogradnja” koja vrši transport putnika sa i do aerodroma Niš.

21 Sep 2016

66. Međunarodni sajam teretnih vozila u Hanoveru, najveća evropska izložba dostavnih i industrijskih vozila, održaće se od 22. do 29. septembra. Događaj u nemačkom gradu će okupiti profesionalce i glavne proizvođače vozila, uključujući Fiat Professional. Brend Fiat Professional ima važnu ulogu kada je reč o prodaji lakih dostavnih vozila na nemačkom tržištu.

15 Jun 2016

Godina 2016. će biti ključna za Fiat Professional, tokom koje će biti predstavljena zaokružena gama brenda u svoj svojoj slavi. Brend je kontinuirano evoluirao kako bi se spremno suočio sa velikim izazovima kroz nove proizvode, novi pristup koji je još više usmeren ka kupcima i rešenost za stvaranje novih puteva na svetskom tržištu.

06 Apr 2016

Model debituje sa Euro 6 motorima, obnovljenim stilom i funkcijama potrebnim za učvršćivanje položaja u segmentu malih kombi vozila.

25 Mar 2016

Za svoje novo vozilo, Fiat Professional odabrao je ime u skladu sa tradicijom, koje, podsećajući na naziv antičkog novčića, dočarava koncept visoke vrednosti i kombinuje vodeću nosivost u klasi sa izvrsnom kompaktnošću i agilnošću. To liniju Fiat Professional čini još konkurentnijom kada su u pitanju opseg vožnje i broj primenljivih rešenja.

17 Mar 2016

U Beogradu 17. marta 2016. – Na predstojećem salonu automobila BG Car Show koji se održava od 17 do 23. Marta 2016.g u Beogradu , porodica FIAT predstavlja svoje modele u HALI 4. Na samom štandu biće izložen putnički i komercijalni segment brenda FIAT i Fiat Professional.

20 Feb 2015

Početkom februara međunarodnoj štampi u Italiji predstavljen je Novi Doblò Cargo, četvrta generaciju modela Fiat Professional, sada još funkcionalniji, uz bolje performanse i veću vrednost. To su smernice koje su omogućile da Fiat Professional dizajnira vozilo koje će zauzeti vodeće mesto u svojoj klasi po pitanju performansi, funkcionalnih karakteristika, nosivosti, produktivnosti, ekonomičnosti i malih troškova održavanja.

Prijavi se na bilten.

PRIJAVI SE SADA